ویزای مهارت استرالیا

 

این نوع ویزا برای متقاضیانی است که دارای تخصص های مورد نیاز در استرالیا می باشند.

جهت اخذ ویزاهای ذیل متقاضیان بایستی مواردی که در ادامه به آن اشاره شده، دارا باشند.

  • ویزای اقامت دائم مستقل – ساب کلاس 189
  • ویزای اقامت دائم با اسپانسر ایالتی – ساب کلاس 190
  • ویزای اقامت موقت با اسپانسر منطقه ای – ساب کلاس 489
  • ویزای اقامت موقت مخصوص فارغ التحصیلان دانشگاه های خاص – ساب کلاس 476

 

ویزای اقامت دائم مستقل – ساب کلاس 189

این ویزا مناسب افراد متخصصی است که امتیازات لازم را کسب نموده اند. به وسیله این ویزا شما می توانیید از اقامت دائم استرالیا برخوردار شوید.

شرایط مورد نیاز برای این ساب کلاس از ویزا:

  • سن شما کمتر از 49 سال باشد
  • داشتن نمره زبان (آیلتس 6 در هر چهار مهارت)
  • شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد
  • کسب امتیازات لازم برای این ویزا
  • دریافت ارزیابی مثبت از سازمان ارزیابی کننده مرتبط با تخصص متقاضی
  • دریافت دعوتنامه از سیستم Skill Select استرالیا

مزایای ویزای اقامت دائم مستقل – ساب کلاس 189:

  • اقامت دائم و نامحدود در داخل خاک استرالیا
  • استفاده از خدمات پزشکی رایگان سیستم مدیکر Medicare
  • برخورداری از مزایای Centrelink
  • اجازه نامحدود اشتغال به کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا و استفاده از کمک هزینه های دولتی
  • دریافت شهروندی کشور استرالیا درصورت دارا بودن شرایط لازم
  • امکان اسپانسر شدن بستگان جهت ورود به استرالیا
  • اجازه سفر نامحدود به داخل و خارج از استرالیا در مدت ویزا

 

ویزای دائم ایالتی متخصصین – ساب کلاس 190

این ویزا مناسب افرادی است که برای تکمیل امتیازات خود از ایالت هایی که تخصص آنها را نیاز دارند، اسپانسر ایالتی می گیرند. بوسیله این ویزا شما می توانید به صورت دائم در استرالیا اقامت داشته باشید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای دائم ایالتی متخصصین :

  • سن شما کمتر از 49 سال باشد
  • داشتن نمره زبان (آیلتس 6 در هر چهار مهارت)
  • شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد
  • کسب امتیازات لازم برای این ویزا
  • دریافت ارزیابی مثبت از سازمان ارزیابی کننده مرتبط با تخصص متقاضی
  • دریافت دعوتنامه از سیستم Skill Select استرالیا
  • اسپانسری یکی از ایالت ها را دریافت کرده باشید

مزایای ویزای دائم ایالتی متخصصین ساب کلاس 190:

  • اقامت دائم و نامحدود در داخل خاک استرالیا
  • استفاده از خدمات پزشکی رایگان سیستم مدیکر Medicare
  • برخورداری از مزایای Centrelink
  • اجازه نامحدود اشتغال به کار در استرالیا
  • تحصیل در استرالیا و استفاده از کمک هزینه های دولتی
  • دریافت شهروندی کشور استرالیا درصورت دارا بودن شرایط لازم
  • امکان اسپانسر شدن بستگان جهت ورود به استرالیا
  • اجازه سفر نامحدود به داخل و خارج از استرالیا در مدت ویزا

 

ویزای موقت متخصصین در مناطق خاص – ساب کلاس 489

به واسطه اخذ این ویزا، متقاضی موفق به دریافت ویزای اقامت 4 ساله میگردد. لازم به ذکر است این ویزا پس از مدت 2 سال تحت شرایط خاص قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم خواهد بود.

شرایط مورد نیاز برای ویزای موقت متخصصین در مناطق خاص :

  • سن شما کمتر از 49 سال باشد
  • داشتن نمره زبان (آیلتس 6 در هر چهار مهارت)
  • شغل شما در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشد
  • کسب امتیازات لازم برای این ویزا
  • دریافت ارزیابی مثبت از سازمان ارزیابی کننده مرتبط با تخصص متقاضی
  • دریافت دعوتنامه از سیستم Skill Select استرالیا
  • اسپانسری یکی از ایالت ها

 

ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص – ساب کلاس 476

افرادی که اخیرا از دانشگاه های صنعتی امیرکبیر و تهران فارغ التحصیل شده اند می توانند به مدت 18 ماه در زمینه کار تخصصی خود در استرالیا مشغول به کار شوند. این ویزا از نوع موقت می باشد. در زمان درخواست این ویزا می توانید داخل و یا خارج از خاک استرالیا باشید ولی در زمان اخذ ویزا میبایس خارج از استرالیا باشید و مجددا وارد خاک استرالیا شوید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای موقت فارغ التحصیلان متخصص :

  • سن باید کمتر از 31 سال باشد
  • در یک رشته مهندسی از یکی از دانشگاه های مشخص شده در دو سال گذشته فارغ التحصیل شده باشید
  • آیلتس 6 به شرط اینکه نمره هیچ یک از مهارت های شما زیر 5 نباشد