محاسبه امتیازات جهت مهاجرت از طریق مهارت و نیروی متخصص کار


برای اینکه شما بتوانید از طریق مهارت و نیروی متخصص کار مهاجرت نمایید، می بایست عنوان شغلی شما در یکی از لیست های SOL (باذکر لینک مورد نظر) ویاCSOL (باذکر لینک موردنظر) باشد.

زیرگروه ویزا

شما قصد دارید برای کدام یک از گروه های ویزایی زیر اقدام کنید؟
ویزا ساب کلاس 189 - ویزای مهارت اقامت دایم مستقل .
ویزا ساب کلاس 190 - ویزای مهارت اقامت دایم با اسپانسر ایالتی.
ویزا ساب کلاس 489 - ویزای مهارت اقامت موقت منطقه ای.
امتیاز: 0

سن

شامل کدام محدوده سنی می شوید؟
امتیاز: نادرست

میزان تسلط به زبان انگلیسی

سطح لازم:
  • دارای ملیت انگلیسی، کانادایی، ایرلندی، نیوزلندی، آمریکایی
  • IELTS حداقل نمره 6 در هر مهارت
  • PTE آکادمیک 50 در هر مهارت
  • CAE کمبریج 169 در هر مهارت
  • TOEFL iBT: Listening 12, Reading 13, Writing 21, Speaking 18
سطح ماهر:
  • IELTS نمره 7 به بالا در هر مهارت
  • OET رتبه B در هر مهارت
  • PTE آکادمیک 65 به بالا در هر مهارت
  • TOEFL iBT: 24 in Listening, 24 Reading, 27 Writing, 23 Speaking
سطح عالی:
  • IELTS نمره 8 به بالا در هر مهارت
  • OET رتبه A در هر مهارت
  • PTE آکادمیک 79 به بالا در هر مهارت
  • Cambridge CAE رتبه 200 به بالا در هر مهارت
  • TOEFL iBT: 28 in Listening, 29 Reading, 30 Writing, 26 Speaking
پایین تر از سطح لازم
امتیاز: نادرست

مدرک تحصیلی از استرالیا

آیا شما داری مدرک تحصیلی در یکی از مقاطع تحصیلی مانند فوق دیپلم، لیسانس، فوق لیسانس و ... از استرالیا هستید که طول تحصیل شما معادل 2 سال تحصیل تمام وقت در استرالیا بوده باشد؟
بله.
خیر
امتیاز: 0

آخرین مدرک تحصیلی

20: دکترا (PhD) تایید شده
15: کارشناسی و یا کارشناسی ارشد تایید شده
10: کاردانی و یا مدارک فنی حرفه ای تایید شده
0: فاقد مدرک تایید شده
امتیاز: 0

سابقه کار خارج از خاک استرالیا

سابقه کاری مرتبط در 10 سال گذشته
8 سال و یا بیشتر
5 سال و یا بیشتر
3 سال و یا بیشتر
کمتر از سه سال
امتیاز: 0

سابقه کار در خاک استرالیا

سابقه کاری مرتبط در 10 سال گذشته در خاک استرالیا
8 سالو یا بیشتر
5 سال و یا بیشتر
3 سال و یا بیشتر
1 سال و یا بیشتر
کمتر از یک سال
امتیاز: 0

صلاحیت شغلی و تحصیلی همسر

همسر من کمتر از 50 سال دارد
همسر من تسلط نسبی به زبان انگلیسی را دارد
همسر من می تواند ارزیابی لازم ازسازمان مرتبط ارزیابی را اخذ نماید
امتیاز: 0

زبان غیر از انگلیسی

من دارای مدرک مترجمی ناتی هستم
- مورد فوق درمورد من صدق نمی کند
امتیاز:0

نتیجه ارزیابی اولیه و محاسبات امتیاز متقاضی

جمع امتیاز شما معادل: می باشد .

امتیاز لازم برای ویزای مهارت ساب کلاس 189 معادل 60 امتیاز می باشد.

امتیاز لازم برای ویزای مهارت ساب کلاس 190 معادل 55 امتیاز می باشد.

امتیاز لازم برای ویزای مهارت ساب کلاس 489 معادل 50 امتیاز می باشد.

لازم به ذکر است که برآورد ارایه شده صرفا یک ارزیابی اولیه می باشد و محاسبه دقیق شرایط مهاجرتی شما، توسط وکیل رسمی مهاجرت استرالیا صورت میگیرد. لطفا جهت ثبت درخواست جلسه مشاوره از فرم مربوطه (لینک) و یا از بخش تماس با ما (لینک) وقت مشاوره بگیرید.